Call of the Wild - Når villdyret våkner

Eventyr 1 t. 40 min. 9 år
Call of the Wild - Når villdyret våkner 4.jpg
Call of the Wild - Når villdyret våkner
Et villmarkseventyr for hele familien!

Et villmarkseventyr for hele familien, basert på Jack Londons klassiske roman "Når villdyret våkner" om hunden Bucks utrolige reise i Alaska. Kommer i både norsk og original tale.

Buck lever et godt og behagelig liv i California, men hele hans tilværelse blir snudd på hodet da han plutselig blir tatt vekk fra sitt hjem og sendt til den eksotiske villmarken i Alaska under Gullfeberen på 1890-tallet. Buck opplever sitt livs største eventyr og finner til slutt sin plass i verden.

Med en blanding av live-action og anmiasjon bruker "Call of the Wild - Når villdyret våkner" banebrytende visuelle effekter og animasjonsteknologi for å bringe dyrene i filmen til live.

I filmen spiller Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford og Colin Woodell. Chris Sander (Dragetreneren) regisserer fra et manus skrevet av Michael Green (Mord på Orientekspressen).

Originaltittel:
Call of the Wild
Regi:
Chris Sanders
Språk:
engelsk
Skuespillere:
Harrison Ford
Sjanger:
Eventyr
Spilletid:
1 t. 40 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
9 år
Denne filmen har flere dramatiske scener med faretruende situasjoner. I tillegg er det scener med kortvarige og lite nærgående voldsinnslag og dyremishandling. Filmen får derfor 9-årsgrense.
Produksjonsselskap:
3 Arts Entertainment, Twentieth Century Fox